Re: Jedná se o PAS?
no tak já to tam našla
cituji např.:
-knížky prohlíží, ještě před měsícem jsem měla pocit, že ho baví je jenom zavírat a otvírat, že je prohlíží z čistě technického hlediska, dnes již občas ukáže na nějaký obrázek (ukazuje palcem), ukazuje ale pouze na obrázky, které jsem mu někdy před tím ukazovala já, pozornost u toho nesdílí
pak je to tam ještě zmíněno u ukazování na konci článku.
No já to chápu tak, že si ukazuje obrázky v knize jen tak pro sebe a nečeká nějakou komunikaci - prostě opakuje činnost, kterou už jednou (samozřejmě asi vícekrát) dělal, ale zatím úplně nechápe k čemu to ukazování slouží ..... ale zase mi to v jeho věku nepřijde úplně nepřirozené.
Nebudu ani hádat jakou dgn. může chlapec mít na to nejsem dostatečně vzdělaná, osobně matce přeji, aby neměl žádnou. Jde k výbornému odborníkovi, tím v tuto chvíli udělala maximum. Osobně si myslím, že tady jde o to spíš ulevit duši a popovídat si s někým, kdo vyjádří pochopení, které v rodině asi nenalézá. Nic jiného se od internetové diskuze asi moc očekávat nedá - vypsat se ze svých obav a přečíst si zkušenosti ostatních.
Odpovědět