Re: Jedná se o PAS?
Ono to možná vypadá, že tady propagujeme dr.Krejčířovou, ale ono to tak úplně není. V lidské komunikaci to funguje tak, že když je člověk s něčím spokojen, prostě to doporučí dál. Jestli jsi spokojená s vaším doktorem, klidně tu jeho jméno napiš, protože to může pomoci ostatním rodičům, kteří ani třeba nepřispívají, jenom čtou.
V Ostravě jsem nevěděla na koho se obrátit a nechtělo se mi probojovávat někam stylem pokus omyl. Navíc jsme potřebovali rozlišit, zda jde u našeho syna o dysfázii nebo autismus... Dala jsem na doporučení holek a nelituju. Když se mě někdo zeptá, dr. Krejčířovou znovu doporučím a nepřipadá mi, že bych tím umenšovala zásluhy někoho jiného. Útočná jsem ve svých příspěvcích nebyla, nikoho jsem neoznačovala za ovci ani jsem nezmiňovala místo působnosti v souvislosti se schopnostmi odborníků...
Myslela jsem, že na těchto diskuzích jde o to, aby si rodiče různě postižených dětí pomohli a pomohli konkrétně. Já jsem se s dr. Krejčířovou setkala a rozhodně na mě nepůsobí jako protekční spratek, který měl štěstí na lidi kolem sebe.
Odpovědět