27.3.2012 13:00:45 Matja
Sklokeramická varná deska, elektrická trouba, digestoř
Čeká nás výměna sporáku a digestoře, protože už všechno po letech dosluhuje. Ráda bych si přečetla tipy a zkušenosti - budeme pořizovat sklokeramickou varnou desku, vestavnou elektrickou troubu a digestoř (asi vestavnou výsuvnou, nemáme nad sporákem moc místa). Asi spíš nebudeme kupovat indukci, ale spíš zůstaneme u obyčejné sklokeramiky. Co se týká trouby, tak teď jsem používala pořád jen jeden druh pečení a vůbec se nevyznám v těch současných
Horní a dolní pečení samozřejmě chápu. Gril se rozlišuje malý a velký, v tom se vůbec nevyznám. To stejné je, že moc nerozumím rozdílu mezi horkovzduchem a ventilátorem. Četla jsem v nějaké diskusi, že horkovzduch je dobrý akorát tak na pečení vánočního cukroví a jinak je lepší ventilátor. Tohle je pro mě španělská vesnice
, proto uvítám zkušenosti jiných. Máme omezené finance, proto opravdu neuvažuji nad parní troubou apod., ani ta indukce pro mě teď asi nebude aktuální, protože nechci momentálně měnit nádobí a to současné bych používat nemohla. Není to jediný důvod, samozřejmě i finanční.
Odpovědět