30.5.2012 12:58:32 Alexandra
Re: Úzkost po maturitě? Náhlé zdravotní potíže? Co všechno může být způsobeno stresem?
To je sice hezké, že ti tady píšou, že je to normální, ale podle mě to, co popisuješ ty, už normální není. Takhle se projevuje deprese, máš i ty úzkosti a vše tomu nasvědčuje. Měla jsem to teda takhle já. Tikaly mi oči i v klidu, nemohla jsem ale vůbec spát. Lexaurin tě možná trochu uspí, ale neřeší tu úzkost. Svalové napětí a vše ostatní je propojené i to, že by ses ráda vybrečela, ale nejde to. Na jedné straně strašná úzkost, na straně druhé jakási citová prázdnota a otupělost. Obrátila bych se na psychiatra, máš zaděláno na problém, řešila bych to. Hlavně v té spojitosti, že tě čekají přijímačky a další nápor stresu atd. Nepodceňuj to, od známých dceři se takhle rozjely psych. problémy a nabralo to šílených obrátek, i dr. to podcenili a skončila moc moc špatně.
Jo a mně pomohla ze začátku, než zabraly antidepresiva (trpěla jsem hlavně nespavostí, spasmy páteře a citová otupěllost) relaxační technika zvaná autogenní trénink. Zkus to, držím palce!
Odpovědět