Můj muž je čuně
Můj muž nezná a nedodržuje některé základní hygienické návyky a já už fakt nevím, jak ho to "naučit". Problém je, že si to přinesl z vlastní rodiny, kde si na čistotu nikdo moc nepotrpí. To, že mi to vadí mu říkám pořád. Vždy slíbí, že se polepší,ale trvá to jen pár dní nebo týdnů a pak se vše vrátí do starých kolejí. Např. koupe se jen co druhý den nebo někdy i co třetí. Jen v létě když je fakt horko, ho vidím ve sprše denně. Zuby si čistí ráno jen, když jde do práce, o víkendu pouze večer, pokud neusne u TV. Pokud se nekoupe nemění si ani trenky. Ponožky nechává v koutě u koše s prádlem. Voňavku používal jen když jsme se seznámili a na vyjímečné příležitosti a pak až jsem mu říkala, že mu je kupuji proto, aby voněl a ne proto, aby mu ležely v poličce. Ve špinavých botech se mi projde přes celý byt, když něco zapomene nebo nádobu, kde si nosí svačinu do práce občas vytáhne až v neděli, že by ji na pondělí potřeboval umýt
( někdy v ní od pátku zůstává i rohlík). Jí u počítače, myš je pak celá mastná, drobky v klávesnici, nádobí málo kdy sám od sebe dá do myčky, takže chodím po bytě a sbírám skleničky, talíře, misky všude. Je toho spousta.....Doma s úklidem pomáhá,není s tím problém,ale musí se mu to říct. Nemáte nějaký osvědčený trik, jak muže alepsoň trošku přeučit? Máme 5 letého syna a už na něm začínám pozorovat napodobování tatínka.
Odpovědět