21.7.2012 18:53:24 CPO
Re: Můj muž je čuně
Ještě k tomu nošení každej den čistýho oblečení. Je asi opravdu velice individuální, jak se kdo potí. Já jsem se letos na začátku roku uzdravila z vážné nemoci, a najednou jsem zjistila, že se prakticky nepotím, a oblečení bych si mohla vzít klidně 3 dny za sebou...zatímco předtím jsem se musela převlékat 2-3x denně, a 2x denně sprchovat, a stejně jsem se potila šíleně, a takovým ostrým potem. Teda, samozřejmě, nebyla jsem prase a prostě když to potřeba BYLO, tak jsem se teda myla a převlíkala, i když mě to obtěžovalo. Ale teď dokážu pochopit (což mi předtím hlava nebrala, protože jsem soudila podle sebe), že někdo třeba "nesmrdí" ani když se večer neumyje. Já se teda i tak sprchuju každej večer i ráno, ráno do práce a večer pro partnera, v životě bych nevlezla k někomu do kanceláře či do postele nedostatečně umytá
, to mi přijde jako základní mezilidská slušnost. No a samozřejmě intimní místa, to je kapitola sama pro sebe, ta by prostě měla být čistá (o rukách a zubech nemluvě), takže po náročnějších výkonech na WC popř. při MS prostě je sprcha v pohotovosti
Odpovědět