Tak by mne trošku zajímal Váš názor...... :
Seznámila jsem se blíže s mužem,kterého jsem znala přes někoho s kým jsem byla v pracovním kontaktu.Oni dva byly kamarádi.S dotyčným to bylo 2měsíce jen příjemné povídání,nic víc.Pravdou je,že mě přitahoval,ale nejsem typ,co se vrhá okamžitě chlapům do náručí a nevyhledávám ani takové ty povrchní ,,sexuální vztahy". No prostě pak už to bylo po těch 2měsících jiné.Samozřejmě,že bylo pro mě důležité vědět,zda má dotyčný rodinu,děti apod.Do toho bych nešla.Tak mi bylo řečeno,že přítelkyni má,ale tak nějak to už neklape a děti,že nééé.Tak náš,,vztah" začal.On byl ke mě opravdu milý,příjemný,sex skvělý atd atd,ale nebyl to takový ten vztah o sexu,měl starosti o mé pocity,přání apod.Bylo to ale na bázi,že občas přijel,nic víc jsem nechtěla zatím kvůli dětem.Jenže i když on není z našeho města,tak svět je malý a já se úplnou náhodou dozvěděla,že má těhotnou přítelkyni a malá se jim narodila,když už to mezi námi trvalo skoro 4měsíce.Dokonce jsem zpětně zjistila,že i když byla jeho těsně před porodem,tak si v pohodě užíval se mnou
taky jsem zjistila a to nebudu rozebírat jak,že ,,jede" na netu pod cizím jménem a vyhledává holky-proč to je jasné..
Paradoxně tam ,,lámal" i holku co znám a od které nejspíš nečekal,že by za mnou přišla a řekla mi to,jelikož ho tu zahlídla.Takže jsem to ukončila,ale jasně,že to byla příšerná hádka
Najednou jsem po půl roce
byla TA co byla dobrá ledatak na sex(půl roku?)TA co dle něj skočí na každého(i když jsem byla ten půlrok jen s ním a nikdy nemám paralelní vztahy)prostě TA blbá blondýna...
Když už nevěděl jak,tak mi vpálil vše co jsem mu řekla,co bylo pro mě hodně citlivé a bolestivé,prostě aby mi co nejvíc ublížil jako trest za to zjištění
A když došlo na to,že by se jeho podivovala,tak ještě se smál a kdože by jí to řekl...On je po tom vše bez výčitek ,,skvělý otec a partner"A já?přestože jsem byla sama s dětmi,nemusím mít výčitky-já se ho ptala se na rodinu,děti atd.Nic špatného jsem neudělala,ptala jsem se ho a on lhal a přesto ty výčitky mám,ale směrem k jeho partnerce,která jak jsem již psala byla v té době těhu
Nejdřív jsem si pro sebe říkala,že to byl pro něj sex co mu v těhu od ní chyběl.ale i když porodila,jezdil za mnou dál(a né vždy to bylo o sexu)Zjistila jsem(po urputném zjištování)že jeho je hodná holka,taky nejspíš důvěřivka jako já.A kdyby se to provalilo,tak budu já ta ku+va a on jen ten co nemohl jinak.Je mi z toho do breku
a pořád mám výčitky vůči slečně co mu porodila malou i když já nic špatného neudělala,lhal nám oběma a bylo jich zřejmě i víc.Proč se tedy cítím já zle?Protože mám svědomí a určité hodnoty?