ačkoliv to mám hozené stejně - teda s chlapem bych si, pevně doufám, prostě nezačala nic, kdyby byl zadaný (a to i "těsně před rozpadem", "nefungující vztah" a tak - nejen z hlediska toho, že bych nechtěla být "druhou, se kterou se zkouší, jestli to nebude lepší", ale i proto, že takovým překrývajícím vztahům nevěřím z hlediska perspektivy, považuju je za daleko dočasnější, mají velký podíl převoznictví, pokud ten předchozí vztah skutečně není uzavřený)
Myslím ale, že se zakladatelka docela tvrdě poučila.
Další věc, IMHO kdyby řekla, že se zadanými chlapy nic nechce mít, tenhle konkrétní dotyčný by dorazil po týdnu, že minulý vztah ukončil a bla bla bla... a dopadlo by to úplně stejně (soudím podle jeho chování a reakcí). Podle mě partnerku přiznal především proto, aby ho náhodou milenka nechtěla navštívit, je to jednodušší, ale pokud si chtěl zatechtlit i zamechtlit a zakladatelka se mu zamlouvala, dokázal by se vylhat i z partnerky, vzhledem k tomu, že bydlí, pokud jsem pochopila, v jiném městě.
Skutečně velmi líto je mi té partnerky s dítětem, ta má doma pravý poklad...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.