já chápu, že to má mnoho lidí nastaveno na překrývající se vztahy, ale považuju to za špatné nastavení. Stejně jako např. soukromé hovory z práce (ano, vím, je to jiný kalibr), když mi vedle leží nabitý soukromý mobil (samozřejmě, pokud zaměstnavatel tuto možnost vědomě nenechává jako drobnou součást benefitů ve firmě). A spoustu jiných detailů.
A IMHO člověku opravdu více svědčí, když nejdříve jeden vztah uzavře a pak druhý začne. Což přiznávám já, jako člověk, který má "pomalý start" zamilovanosti a nemá strach ze samoty, mám snazší než někteří jiní. Leč to, že mi to jde snadněji, je pro mě jen upozorněním, abych se nenadřazovala nad ty, kterým to jde hůř - naprosto to nemá co dělat s tím, co je správně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.