4.8.2012 12:37:01 Ziwa
Re: Měly jste po návratu do práce pomoc okolí /např. prarodičů/ nebo jste na to byly především samy?
Po RD jsem musela dát výpověď, neb bych původní práci nestíhala a nastoupit úplně jinam a mimo obor. S manželem jsem nemohla počítat vůbec (pracoval tou dobou v jiném městě a domu jezdil 1x t 14 dní na víkend). Babičky - jedna nemá zájem a druhá je již hodně v letech, tudíž jsem volala jen v krajní nouzi. Do toho jsem měla starší v "naší" školce a mladší v jiné (k nám nebrali), tudíž hodina ráno i odpoledne jen vyzvednutí dětí ze školky. Stíhali jsme jen synovo kroužek, který byl až k večeru a kterého se nechtěl vzdát. Bez auta bych nestíhala ani školku... Po půlroce se to ještě zhoršilo přechodem do jiné práce, kterou jsem ale musela po 1,5m vzdát. Opravdu to nešlo. Vyjížděli jsme před šestou a nejdřív v pět se vraceli. V té době se na mě usmálo neskutečné štěstí, mám práci z domu,která mě baví i mi vydělává a manžel byl přidělen zpět do našeho města. Pokud někam potřebujeme, či chceme, dojdu si a je-li třeba, sednu si k práci večer.
Odpovědět