Re: Dědictví a nová manželka
Ona je to taková blbá situace. Hlady sice neumíráme, ale peníze počítat musím. Horko těžko sháním hlídání abych mohla do práce, jsem rozvedená, ex o dítě nemá zájem, moje máma je dlouhodobě nemocná a tak její hlídání je pro mě noční můra, své nemoci přecházím, protože pak mám malý plat, ale můj otec cestuje po světě, dnes se pochlubil, že se chystají do Skandinávie, vánoce tráví zásadně u moře,vyprávěl mi, že koupil nový byt, protože to bylo výhodné.
Hele a mě to potom štve, protože si vzpomenu, jak jsme doma žili, se vším se muselo šetřit, dárky jsme nedostávali, mámě nedával přídavky na děti, prostě všechno strkal do kapsy. Když se s mámou loni rozvedl, tak dostala malý byt a pár korun, které chtěl stejně potom vrátit. Dům, ve kterém jsme bydleli se stavěl svépomocí, máma dřela víc jak ukrajinec, do dnes má ze stavby zdravotní problémy, chodila do práce a měla malé děti.
Ano, jsem naštvaná, že bude dědit jiná ženská, která přišla k hotovému a ze které je můj senilní otec paf. Prostě jsem naštvaná!!!
Odpovědět