Já teda nepovažuju českou kuchyni, nebo to,co se tak nějak běžně jí v českých domácnostech, jídelnách, hospodách a pod za vrchol zdraví. Příliš mnoho červeného masa, tuků, strašně málo zeleniny, ovoce, ryb atd. Ne nadarmo jsme na prvním místě na světě v rakovině tlustého střeva, podle mě s tím tenhle způsob stravování souvisí plus je tam teda určitě i vliv dědičnosti a další faktory.
Česká kuchyně je vcelku chutná, pokud si na ni člověk zvykne, protože co je nezdravé je prostě dobré Tragédie to určitě není, ale chce to asi omezit tučnost jídel a přidat víc vlákniny a zeleniny. Mně osobně by víc vyhovovala středomořská kuchyně v kombinaci s českou klasikou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.