| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

1.10.2012 9:02:31 Sammaelka+S12/12+V8/16

Re: Strouhanka z celozrnného pečiva

Mamka už asi 2 roky jiné pečivo než tmavé kaiserky nejí a když jí ztvrdnou, tak je běžně udělá na strouhanku, používá ji na vše - obalování masa, zeleniny, podsypání na štrůdl, do mletýho (směsi). Chuťově v tom je malinký rozdíl akorát u smažených řízků (malilinko nahořklé), jinak jsem žádný rozdíl nepozorovala. Zrníčka jsou (ve srouhance), ale nikomu nevadí.

POkud je tam nechceš, tak doporučuju nejdřív kaiserku "odrbat" ~;)
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Strouhanka z celozrnného pečiva M.Butterfly 1.10.2012 0:24
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva Hadi a spol 1.10.2012 8:18
**Re: Strouhanka z celozrnného pečiva Arni 1.10.2012 14:39
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva Puma 1.10.2012 8:45
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva Sammaelka+S12/12+V8/16 1.10.2012 9:2
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva romča 1.10.2012 14:15
*Re: Strouhanka z celozrnného pečiva VERI + V6/08 + bříško 1.10.2012 16:9

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.