21.10.2012 9:37:25 zerat
Re: Sebevražda v rodině
Klaudie,
V týdnu se tady v reginu, kde žiju oběsili dva manželé - hrozné - prý dluhy... Jestli měli děti - děs!
Mně to připadá, že se sebevraždami roztrhl pytel a popravdě přemýšlím už týden nad tím, že se tomu asi ani moc nedivím. Kamarádka je novinářka a říkala mi, že nesmějí psát pozitivní zprávy. Dobrá zpráva = špatná zpráva pro vydavatele.
Takže člověk jen čte v novinách, slyší ve zprávách, čte na netu... jaká je korupce, jak je málo práce, jaká je velká drahota, že hrozí 3. světová válka, že bude hůř a hůř a hůř.... do toho stačí nejistota práce, PMS a já jsem se teď taky rozložila... Jenže já mám skvělého muže, který mě obejme a řekne mi, že to zvládneme a vyčíslí mi důvody proč bude fajn i kdybych chvíli byla nezaměstnaná... a když přijdu s nějakým pesimistickým "mouderem" ať už tu z Rodiny nebo z iDnesu... tak má dostatečně velký přehled o všem, že mi vše vymluví, vysvětlí... a já se zase zdrchám. Nemít tohle nevím nevím, možná bych byla jako můj táta, kterého ještě dnes vidím s hlavou v dlaních nebo ležícího v posteli jak kouká do stropu...
Odpovědět