5.11.2012 21:21:46 Pole levandulové
Re: Bandáž žaludku
Pippi, ja se nerozciluju, to je nevyhoda psaneho projevu. Nicmene predpokladam, ze svou tloustku predtim nejak resil, byt treba doma sam, ne? Troufam si odhadnout, ze to neprobihalo tak, ze by prvne prisel k lekari, oznamil mu, ze chce operaci a ten by ho hned poslal na formalni predoperacni kolecko.
Ja jsem se na tohle tema minule pri kontrole bavila se svou lekarkou, protoze se mi na to vic lidi ptalo, tak abych vedela, bylo mi receno, ze prumerna doba, nez u nich na klinice pristoupi k chirurgickemu reseni obezity je cca dva roky.
U mne to nebylo uplne typicke, protoze jsem prvne prisla v roce 2007, kdy jsem hubla a zhubla temer dvacet prebytecnych kilo. ktera mi zustala z prvniho tehotenstvi a vahu si udrzela az do druheho ditete. Ovsem jak jsem otehotnela, pres zvraceni do 5. mesice jsem nabrala pres 25 kilo a z tech uz zhubla max 5 kilo a to i tehdy, kdyz jsem kojila jak silena 2 roky. Takze kdyz jsem pak prisla po dokojeni na kliniku znovu, par mesicu jsem to zkousela shodit pohybem a upravou stravy, ale moc to neslo a tricetpet kilo fakt uplne bezne nezhubnes. Proto mi byla navrzena operace, se kterou jsem po zjistovani zkusenosti a informaci souhlasila a vybrala jsem si bandaz. Pak uz to bylo docela rychle, ale ta cesta k tomu nabidnuti, ta rychla rozhodne nebyla.
Odpovědět