Re: Recept na Mozartovy koule
jsou menší a chuťov+ě podle mě lepší než ty obr růžovobílé v sámoškách. Ony tam jsou vpodstatě proto, že je to našlehaný cukr se želatinou a sněhem a dá to tomu strukturu. Ono by to šlo asi dělat tím sněhem a želatinou přímo. Ale takový recept nemám a netuším, jak to do toho zakomponovat, aby se to nezdrclo. Marshmallows se používají do dezertů dost běžně.
Jinak můžeš udělat klidně ne fudge, ale nugát jakoby "českého" typu, ze šlehačky, vlatně podobně, jako tu nutellu. Ale ona byla náhoda, že jsi psala zrovna, když jsem patlala tohle. Mně totiž ten anglický chutná výrazně víc než "český".
Jo, a myslím, že pokud nevíš co do těch bonbonů, tak rozhodně to bude super s lanýžovou hmotou.
Odpovědět