Pekárnu mám a nemůžu si to vynachválit. Rozhodně jí neupožívám denně, spíš dle potřeby, někdy několikrát do týdně, někdy třeba jen jednou v týdnu. Podle mého názoru se musíš dostat k laciné mouce (žitné, celozrnné...) např. přímo ve mlýně či pekárně.....To je základ. Pak už dokoupíš různé druhy semínek, které taky nespotřebuješ hned a pečeš na "levný proud". Pak se to vyplatí, protože máš chleba, kdy chceš ty, rozhodně není dražší než ten kmínový gumák, co leží v regálu ve všech marketech a navíc víš, cos do toho dala. Osobně mi to vyhovuje, hlavně kvůli tomu chlebu. Už se netrápím, když nám během svátků či víkendů nějak dojde pečivo, kde ho asi seženu - jsme na venkově. Upeču si ho. Taky mi pekárně hodně pomáhá s kynutým těstem na koláče, vánočky....ušetří mi spoustu času a práce. A navíc mě to chytlo, takže experimentuju a rodina je nadšená
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.