9.1.2013 1:56:47 NovákováM
Re: Kampaň proti amnestii je útokem proti prezidentovi republiky
a právě... to mi připadá jako, nechci být paranoidní - úmysl, nebo se fakt dopustil takové ptákoviny?
Nenašla jsem žádnou kauzu krom těch obr podvodů, kdy by se soudy táhly takhle dlouho.
Proč limit 8 let, najednou fakt - odpůrce EU - bude říkat, že je obvyklé tak 6 let maximum? To nemám jen z médií, já se bavím s právníky a taky jsou vzteklí (asi krom těch obhájců některých)
Tak jsem asi paranoidní. Prostě při škodách nad určité částky by neměl existovat limit na délku trvání soudního procesu.
Kdyby to bylo poškození státu na daních, to fakt funguje jako docela jiný systém, proč někteří lidé mají získat tuto výhodu bez ohledu na výši škody?
Vadí. Také vadí, že nezmínil výši - při prvním trestu odnětí svobody - vnímám dost špatně, když uleví věznicím v případě opakovaných trestných činů. A násilných... nezlob se. Také.
Za mne měl amnestovat, ale.... kategorii trestů násilných a opakovaných bych vyjmula, což mohl, zase práce pro soudce, ale oni by to zvládli. A soudní spory déle než 8 let... to bych si dala pozor.
Tak prezident nejsem,
přesto se nesmí domnívat, že je nedotknutelný a na kritiku reagovat, - všichni jste blbci.
Asi nikdy nebyl přepaden, okraden, oloupen, znásilněn a ani nezná nikoho takového, kdo by v té situaci byl.
Odpovědět