Moje matka zase schranuje veskere krabice a plastove krabicky a tacky (treba od rajcat, kurecich rizku apod.) U ni doma je to krabicemi primo zahlcene, a tento zlozvyk pestuje i kdyz je u nas... Travi u me treba tyden a za tu dobu je toho schopna shromazdit neuveritelne mnozstvi. Potom prijdu domu a vidim, ze v jednom plastovem tacku mam houbicku na nadobi a dratenky, dale, ze moje korenky jsou naskladane v nejake silene krabici apod... Dalsi uchylku ma v tom, ze hrnce v kredenci zasadne sklada do sebe (ja vzdycky na hrnec polozim poklici obracene a na to dalsi hrnec apod., moje mamka nacpe vzdycky vsecky poklice do supliku a hrnce sklada jeden do druheno - pry setri misto). V dusledku toho mi pak ca. dva tydny trva, nez poklice k hrncum zase priradim...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.