tak jestli to máš ještě i od taťky? tak to tě lituju...
můj taťka je v tomhle směru více méně pohodě... zas má ale jiný mouchy...no jo, no...
Vždycky si říkám, že s nima můžu vydržel pohromadě, tak max. 3 dny... když tam jezdíme o prázdninách na týden, tak už předem vím, že to bude těžký.... vždycky se strašně snažím, ale ke konci týdne jsem už ráda, že jedeme pryč...
Paradox je ale, že když se mamky ptám, jestli jí tohle dělala její maminka (má babička) tak prý ne, vůbec - naopak mamka musela být hodně brzo hodně samostatná - tak asi jí to vždycky chybělo - takže z toho to asi taky pramení...
...dost často si říkám, že jsem se sobě blbě narodily - napřeskáčku - nejdřív moje mamka, pak babička a pak já...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.