Re: Bojím se svatby
Jenže ty jsi psala, že peníze z prodaného bytu by jste dali na vybavení a zbytek spořili. Peníze ztrácejí na hodnotě, to víme všichni, i kdyby měl účet sebevětší úrok. Takže mi to nepřijde, že by jste měli každý své. To mít nebudete. Ty budeš mít možná pár desítek tisíc na účtě, jejichž hodnota bude za pár let úplně někde jinde. Nezbavuj se bytu, pokud nejste vyloženě ve finanční tísni, prodělala bys. Já neříkám že se žena musí vdávat vždy a za každých okolností, pokud má už svůj věk, něco už vybudovala, děti má dospělé a má třeba už 1 manželství za sebou, tak docela chápu důvody, proč se nevdávat. Jenže žena, která toho moc nemá, ale především plánuje s tím svým děti, tím, že zůstane svobodná NIC NEZÍSKÁ, naopak. Zůstane nezabezpečená, nic nedědí, při rozchodu má nárok pouze na to co prokáže, že bylo její, nemá nárok na vdovský důchod...
Mě spíš přijde, že ten vztah jako takový není úplně ono. Do práce se mu moc nechce a ty si teď asi nejsi úplně jistá tím, jestli je to ten pravý co? To si musíš rozmyslet sama. Za mě - jestli si nejsi jistá, hlavně si nepořizuj další dítě jako svobodná a neprodávej byt!! Opravdu, nikdy nevíš...
Odpovědět