9.2.2013 8:00:58 Berda-Berda
Re: Prvňák údajně "neví, proč je ve škole"
pokud se doma chova normalne, tak se mi zda, ze si mozna nesedl s pani ucitelkou. Zrejme byl na zacatku opravdu nesoustredeny, "zlobivy"..... ucitelku vytacel, ta se na nej zlobila a on uz ji ted proste nebere, neprijima. Zkusila bych se poradit s nejakou psycholozkou, pokud se Ti doma jevi jinak nez ve skole, chtelo by to resit. Pak treba promluvit s pi uc., aby ho vic chvalila, aby se jejich vztah zlepsil.
Nase holky chodi do skoly rady, maji dobre ucitelky, niceho se neboji, tesi se na spoluzaky.... ja ve treti tride uz jsem se kvuli krave ucitelce stresovala a nechtela jsem tam, chytra i hodna jsem byla myslim dostatecne a stejne.
Muzu se jeste, bez jakekoliv narazky, zeptat, proc jste synkovi nedali odklad, kdyz byl nesoustredeny a pozadu s grafomotorikou? Co vam rekli ve skolce, pripadne testy skolni zralosti?
Ja mam syna na konci srpna a vsichni automaticky predpokladaji, ze bude mit odklad. Myslim, ze je hodne sikovny, ale zatim takove ero, takze rozhodovat se budu na posledni chvili, klidne se ale klonim k odkladu.
Odpovědět