Buchli, ale to jí nikdo nebere, ostatně starší lidé si obecně idealizují dobu, kdy byly mladí a o tom, jaká ta doba byla to příliš nevypovídá - logicky byla LEPŠÍ (pro ně), protože tehdy jim bylo třeba 25 a dneska je jim o 40 let víc. Mne jen fascinoval názor, že historie není relevantní, protože subjektivní vnímání je víc. A že je někdo schopen vyvracet plus mínus objektivní fakta je pro mne dost novinka. Přijde mi to zhruba stejně absurdní, jako kdyby někdo na zveřejnění přibližného počtu obětí morové epidemie v 17. století řekl, že dokud jsi ty mrtvoly osobně nepočítal, nemáš právo o tom mluvit. Opakuji, že jsem mluvila o 19. století, nikoli o událostech po roce 1945.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.