Ja o tom diskutuju s lidmi, u kterych vnimam, ze jsou ochotni pripustit, ze vsecko neni tak, jak to chapali/jak ja to chapu. Jsem ochotna zmenit nazor, kdyz si ho necim podlozim, ne jen, ze mi to nekdo "vysvetluje" stylem "je to tak a ne jinak", a to ocekavam i od diskuzniho partnera. Pokud mam moznost ziskat informace z jinych pohledu, snazim se je ziskat. Napr. jsem behem sveho zivota diskutovala vyrazy "gerila", "partizan", "terorista" a pod., s lidmi, kteri bud pochazeli ze zeme, kde tyto vyrazy jsou pouzivany /kteri tak byli nazyvani. Latinskoamericka gerila se popisuje z pohledu USA tak, z pohledu utecencu odtamtud uplne jinak. To mne prinutilo se vubec zamyslet nad vselijakymi udalostmi a casto zmenit svuj pohle na to, proc to ci ono se vlastne udalo nebo vubec k tomu doslo a JAK.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.