| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

2.3.2013 13:37:45 Točená vanilková

Re: Co s tukem z králíka?

Tak příště přední nohy zpracuju jinak, polévky byl obrovský hrnec se spoustou masa, stačila by ta hlava (nejlepší jsou líčka) a žebra.
Tuk jsem tam nedala.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Jak využít tuk z králíka? Točená vanilková 2.3.2013 11:0
*Re: Co s tukem z králíka? ...neviditelná... 2.3.2013 11:4
*Re: Co s tukem z králíka? Brita 2.3.2013 11:8
**Re: Co s tukem z králíka? Točená vanilková 2.3.2013 13:37
*Re: Co s tukem z králíka? kreditka 2.3.2013 11:48
*Re: Co s tukem z králíka? wer 2.3.2013 11:57
*Re: Co s tukem z králíka? wer 2.3.2013 11:57
*Re: Co s tukem z králíka? Pruhovaná 2.3.2013 13:11
*Re: Co s tukem z králíka? mamoch 2.3.2013 17:33

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.