| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní kožní problémy

10.4.2013 13:05:24 Pafča

Záděry a loupající se kůže u dítěte

můj 7letý syn trpí poslední dobou dost na to,že se mu dělají hodně záděry a loupou se mu kusy kůže potom směrem dolů. někdy si to ve škole i kouše~o~. koupila jsem B-komplex a dáváme ho,ale je to teprve týden a něco a mažeme na noc indulonou.
dr. jednou říkala,že záděry a takovéhle věci působí i různé bacily,hlavně spálový. syn ho měl v sobě půl roku,než se ho zbavil,ale pryč ho má už asi tři měsíce.
tak nevím,říkám si,že mu prostě asi něco chybí (jí velmi málo maso,nevím,zda to s tím třeba nemůže souviset.
když se to nezlepší,půjdeme k dr.,ale jen mě zajímá,zda to tu někdo náhodou neměl také..
ještě má teď asi poslední tři týdny jednou,dvakrát do týdne průjem. jen 1x a pak nic..což mi přijde také divné~d~
díky za postřehy

Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Záděry a loupající se kůže u dítěte Pafča 10.4.2013 13:5
*Re: záděry a loupající se kůže u dítět... Markéta s párkem 10.4.2013 13:17
*Re: záděry a loupající se kůže u dítět... KoproFka 10.4.2013 15:19
*Re: záděry a loupající se kůže u dítět... Raduza 10.4.2013 15:22
*Re: záděry a loupající se kůže u dítět... Delete 10.4.2013 16:33
**Re: záděry a loupající se kůže u dít... Pafča 10.4.2013 19:19

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.