Beznicku, ale mně to přijde normální i když... chodíš do práce? Býváš na děti odpoledne sama bez babiček...? To je asi hodně zásadní otázka... My trávíme teď kdy je venku krásně odpoledne více méně doma Protože než holka stihne napsat úkoly, já je zkontrolovat, než se stihne naučit třeba vyjmenovaná slova, básničku, naučit se slovíčka... tak často ani není čas hrát na flétnu teď je skoro 20 hodin a já tu teď sedím s holkou a řešíme hudební nauku, protože na ni fakt už čas nebyl... Jít na hřiště - tak to bysme mohly tak v 9 večer
Prostě podle mě se ze školy u nás ve 3. třídě stala otročina pro dítě, i pro nás, a to mi fakt vadí! Kdyby se jednalo o pár příkladů, ale u nás jsou to úkoly na celou stránku A4, a to jen z matematiky; k tomu ještě ČJ, AJ... Ovšem za učitelkou opravdu už nepůjdu. Jsem ráda, že jsem si s ní popovídala, že jsme se na pár věcech domluvily a jsem jí vděčná, že aspoň v některých ohledech zvolnila. Aspoň víkendy je nechává odpočívat - i když aspoň čtení jim zadat musí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.