Katko, ano, bývá to dáno vnitřním nařízením, psala jsem to už ve svém prvním příspěvku a Žufi potvrzuje, že to není jen moje zkušenost . Já to mám ze dvou škol, v jedné jsem učila (na druhém stupni a i tam jsme museli vyžadovat podpisy ) a na jedné škole mám děti a jako třídní důvěrník se už druhý rok účastním komunikace na toto téma s vedením školy....opět se to týká i druhého stupně, navíc je tam nastaveno, že už za pět zapomenutí je napomenutí, za další tři třídní důtka, pak ředitelská, pak dvojka z chování. Je fuk, jestli dítě nemá podepsaný podpis nebo zapomene pravítko, dokonce jsme minule řešili, že si ani nesměli jít zapomenutou pomůcku půjčit do jiné třídy, prostě jen museli strpět trest....
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.