U nás se poznámky za nepodepsání nedávají, ale na třídních schůzkách pani učitelka často prosí rodiče, aby podepisovali, že je to pro ni informace, že dělali úkol doma a rodiče kontrolovali. Mě to tedy příjde normální podepisovat. Podepisuji vše, i "obyčejnou" informaci v notýsku. Úkoly jsem s dítkem dělala společně jen v první třídě, od druhé si dělá samo, ale vždy kontroluji a společně probereme, co ve škole brali. Podepisuji i to, co dělali ve škole. Příjde mi smutné, když tu někdo napíše, že úkoly s dítětem nedělal ani v první třídě, že si vše dítě dělá samo. Moje dítě umělo číst i psát, než nastoupilo do 1. třídy, přesto si nedovedu představit, že bych s ním v té 1. třídě neseděla a nedělala společně. Pro mě je to známka nezájmu o to, co se dítě učí.. Alespoň tedy na prvním stupni, u větších dětí zatím nemohu posoudit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.