7.5.2013 22:24:56 Bez_Nicku
Re: Pan prezident Zeman si pred poslanci dobiral podrimujiciho Schwarzenberga
Ten "skvělý pedagogog" o Zemanovi, to bylo míněno pochopitelně ironicky. Nejsem příznivcem fyzických trestů od učitelů, to by mělo zůstat vždy rodičům. Ale zesměšňování dětí před spolužáky, nebo i dítěte doma před zbytkem rodiny, to mi přijde jako daleko horší než např. neúměrný fyzický trest.
Zeman prokázal, jaký je ubožák. Zabodoval u levicových poslanců, což mě dosti mrzí. Sešikovaná levice. Socdem získali velké peníze za to, že jejich sloučení s komunisty v r. 1948 bylo údajně vynucené. Dnes dokazují, že vynucené nebylo nic. Soc. demokraté aspoň u nás jsou mírnější odnoží marxismu, ksčm jsou radikálnější.
Ano, Zemanovo žvanění, kdy má dojem, jaká říká moudra, to fakt taky nemusím. I když někdy řekne obecně rozumné věci, tak problém je že jde o triviální tvrzení. A ještě větší problém je, že sám se tím neřídí, ale chce diktovat ostatním. Např. jeho dnešní zápis do pamětní knihy ve Sněmovně. Měl by si radši napsat na diář a dát na oči na psacím stole, pokud teda chodí do práce (vsává prý dosti později než Klaus).
Schwarzenberg to zvládl s přehledem. Připomání mi to takové dětské zrůdy, kdy starší kluci (dnes to dělají i holky, snad?) šikanují ty mladší. On se mu postavil, ne každý by to ustál. KS je osobnost, kdežto MZ je jen duševní mrzák.
Odpovědět