9.5.2013 8:53:34 leli
Re: Pan prezident Zeman si pred poslanci dobiral podrimujiciho Schwarzenberga
"madelaina - když někdo mele jako hlupačka, měl by to možná vědět a opravit si styl mletí, neb to neznamená, že hlupačkou skutečně JE.
Stačilo by začít používat hlavu.
Nebo máš dojem, že domněnka: "Kníže 8h denně spí za naše peníze - je to pravda, protože to pořád ukazujou v televizi" je výplod záblesku nadprůměrné inteligence?
Jo, holka, můžu Ti říct, že jako učitelka jsem takový výraz nikdy nepoužila - ani jsem nemusela - i ti "zvláštňáci" se často projevovali inteligentněji a hlavně mírněji - nebyli plni nenávisti a nehnali by mě svinským krokem
"
Bin, ty si opravdu myslíš, že projevuješ inteligentně, když tu soustavně někoho k něčemu "přirovnáváš"? Tohle tvé obhajování neobhajitelného zrovna o kritickém myšlení moc nesvědčí.
Je nějaký rozdíl vidět někoho spát ve vzdálenosti 10m nebo v TV? Nemluvíme přece o jediné situaci. Viděla jsem ho spát mnohokrát aniž by byl hlavní hvězdou v záběru, dokonce i při televizní debatě. Např. u projevu Grebeníčka v souvislosti s Palachem mě to překvapilo, většinu přítomných jeho vystoupení zvedalo ze židle.
Chceš snad říct, že nadprůměrně inteligentní člověk si při pohledu spícího KS řekne:, "panečku to musí být pracant"? Když pominu, že z mé řečnické otázky sis vygenerovala sama, co jsi potřebovala.
Odpovědět