9.5.2013 9:32:55 Persepolis
Re: Pan prezident Zeman si pred poslanci dobiral podrimujiciho Schwarzenberga
Bin, na rozdíl od tebe si nemyslím, že Zeman, Schwarzenberg nebo třeba Roithová či Fischerová má nějakého typického voliče. To jsou jenom takový žvásty. Ty si prostě podlehla tý marketingový iluzi, že typický volič Karla je vzdělaný, přemýšlivý intelektuál, kdežto volič Zemana liný a hloupý alkoholik. I když to veřejně nepřiznáš, tak z většiny tvých příspěvků to cítím. To přesvědčení, že ty patříš k té inteligentní elitě, kdežto ty druzí jsou póvl. Nemůžu si pomoct, ale fakt to tak vnímám.
Ty si ani na vteřinu nepřipustíš fakt, že zemanovi voliči nevolili Zemana, ale volili proti vládě, jak píše Grainne. Že jim je jedno, jestli je Karel Sudeťák nebo Hotentot, ale že jim vadí zvyšování daní, sockarty, nucené práce, zločinné exekuce, mizerná právní ochrana, zlodějny, korupce. Prostě celá tahle hnusná prohnilá vláda, které je Karel nedílnou součástí a nese spoluzodpovědnost za ty diletantské kroky, které provádí.
Už několikrát jsem to napsala, můj nejhlavnější důvod, proč nevolit KS byla TOPka a Kalousek. KS je mi vcelku ukradený, ale to jeho okolí mi pije krev.
Odpovědět