| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

27.7.2013 22:03:47 Yuki 00,03,07

Re: Josta

máme odšťavňovač, takže výroba snadná. A pak nalíváme do PETek, zavíčkuje se flaška nalitá "na kopec", aby tam nebyl vzduch a bez problémů to vydrží do jara. Míváme příbližně 200 listrů sirupu za rok. použití normálně do vody, jen možná víc než kupovaného, je tam míň cukru než v kupovaných břečkách. jak se jmenuje konzervant nevím, stojí to pár kaček a mívají to v potravinách, ale toho se dává malinko, spíš pro dobrý pocit
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Jak zpracovat jostu? Epepe 27.7.2013 21:29
*Re: Josta Yuki 00,03,07 27.7.2013 21:32
**Re: Josta Epepe 27.7.2013 21:34
***Re: Josta Epepe 27.7.2013 21:35
***Re: Josta Yuki 00,03,07 27.7.2013 22:3
****Re: Josta Yuki 00,03,07 27.7.2013 22:5
****Re: Josta zerat 27.7.2013 22:38
*****Re: Josta Yuki 00,03,07 27.7.2013 22:59
******Re: Josta zerat 28.7.2013 9:44
*Re: Josta angrešt 27.7.2013 22:0
*Re: Josta zerat 27.7.2013 22:36

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.