| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

31.7.2013 11:14:51 Ines

Re: Rybíz (šťáva nebo lehký moučník)

já čekala, že máš dva kbelíky a nevíš, co s ním :-)
Sirup z kila rybízu vypijete za týden, to se zkazit nestihne.
Já kyselinu nedávám vůbec a vydrží cca 10 dní. Ale dělám v pařáku, ne za syrova.
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Jak zpracovat větší množství rybízu? Papillon 31.7.2013 10:1
*Re: Rybíz (šťáva nebo lehký moučník) marketke 31.7.2013 10:6
**Re: Rybíz (šťáva nebo lehký moučník) Ines 31.7.2013 11:14
***Re: Rybíz (šťáva nebo lehký mouční... Papillon 31.7.2013 11:18
**Re: Rybíz (šťáva nebo lehký moučník) Moncaka 31.7.2013 12:18
*Re: Rybíz (šťáva nebo lehký moučník) tymothy 31.7.2013 11:31
*Re: Rybíz (šťáva nebo lehký moučník) KoproFka 31.7.2013 16:8
**Re: Rybíz (šťáva nebo lehký moučník) Papillon 31.7.2013 16:11
*Re: Rybíz (šťáva nebo lehký moučník) Senedra 31.7.2013 16:20

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.