7.8.2013 9:45:35 Moucha tse-tse
Re: manžel umřel
Fuksie, to je mi moc lito. Muj manzel mel pred rokem a pul taky nehodu, srazilo ho auto kdyz jel na kole. Mel taky poraneni mozku, doktori rikali ze mu pomuze uz jen zazrak. No ale prezil. Chodi, mluvi, trochu i pracuje, ale, a ted se snazim to vyjadrit velice citlive, po tom uraze hlavy se velice zmenil. Da se rici ze ten manzel co jsem ho znala do nehody vlasne umrel a misto nej je to nedko jiny. Ma stejny jmeno, stejny hlas. Zacal byt agresivni, napadl me, volala jsem policii.
Kdyz mu prisly penize z pojistky, zatajil mi je a zacal utracet. Prisla jsem na to, a on rekl ze zada ma v spatny on a ne já, ze to jsou jenom jeho penize. Nejde mi ani tak o ty prachy, ale o to ze mi neveri, pritom nemá duvod, neutracim..
Mozna si ted myslis ze se stalo ne nejhorsi co se mohlo stat, ale ja treba pokazdy kdyz odjede autem sam, nebo na kole, si preju, aby se uz nevratil.
Kdyz si vzpomenu, jak jsem mu nosila mixovany domaci jidla a krmila jsem ho strikackou, jak jsem nutila aby mluvil/ doktor rikal, ze s nima nekomunikuje, ze reaguje jen na mě/
Prezil to a za to mi udelal ze zivoty peklo. slibil ze se pujde nekam lecit, ale zustalo jen u toho. Kdyby to tenkrat neprezil, myslim ze by mi dnas bylo lip.
Odpovědět