| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

19.8.2013 18:01:40 remus

Re: Domácí rajský protlak

Rajský protlak



2kg rajčat

2bob. listy

1pol.lžíce soli

250g cibule

1 malá lžička mleté skořice

4 roztlučené hřebíčky

1 pol. lžíce mlété papriky sladké

300g krystal. cukru

125 ml octa
rajčata rozkrájet, dát vařit bez vody, hned přidat nakrájenou cibuli, bob. listy, vše vařit do měkka až se vydusí voda, pak rozmixovat ponor. mixérem a přepasírovat přes síto. Znovu dát vařit, přidat skořici, hřebíčky, sl. papriku, ocet, sůl, cukr. Až je dost hustá dát do sklenic a zavařit.

Ale chce to velká kečupová rajčata, jestli máš ta obyč, tak počítej s tím, že protlak bude hodně řídký.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Domácí rajský protlak Hadice a hadi 19.8.2013 17:27
*Re: Domácí rajský protlak remus 19.8.2013 18:1
**Re: Domácí rajský protlak Jitusch* 19.8.2013 19:1
***Re: Domácí rajský protlak remus 19.8.2013 21:50
*Re: Domácí rajský protlak Jitusch* 19.8.2013 19:1
**Re: Domácí rajský protlak Hadice a hadi 19.8.2013 19:31
***Re: Domácí rajský protlak Ines 20.8.2013 10:55

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.