Re: Kam se posunuje hranice normálu nejen v politice?
Šuplíku - už teď je studium na VŠ drahé - učebnice, kolej, jídlo. Při VŠ jsem měla brigádu (později jsem přešla do kombinovaného studia), ale vše padlo jen na živobytí a knihy. Na nějaké školné bych už neušetřila. Z domova jsem nic neměla, protlouct jsem se musela sama (a takových studentů je jistě více).
Navíc jakmile s nějakou platbou jednou začneš, za pár let se budeš divit, jak moc to narostlo. Důvodů pro zvyšování se najde vždycky dost. Dej úředníkům/státu prst a sežerou tě celou.
Mimochodem - co výměnou za školné bychom dostali? Nic. Jen další výdaj extra. Lepší kvalita škol je pouhá utopie, kvalita by se spíše zhoršila (ještě méně by se přihlíželo k potenciálním schopnostem studentů, protože podstatnějším faktorem by byly peníze za školné na účtě).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.