Strašidlo, je to marné, zkrátka stále platí klišé: levičák je nemakačenko, který čeká, co dostane od státu. A abych byla "vyvážená" , pravičák je tunelář bez sociálního cítění. Někdo těžko chápe, že tak to přece vůbec není.
Levice přece nemusí znamenat hrozbu pro osobní svobodu. Bohužel, i když se cítím jako levičák, nebo spíš unírněný levicový liberál, s hlasem pro soc dem dost váhám. Ostatní "levicové" strany jsou pro nevolitelné. Co mi zbývá? Zelení? Piráti? Co od nich čekat? Na komunistech mi vadí nejen minulost, ale i to, že bez jejich alespoň tiché podpory bohužel bude nepravicová koalice asi těžko sestavitelná až nemožná. Jsou pro mě nevolitelní z principu, ale hrozbou snad v současné geopolitické situaci nejsou.
Myslím, že pravicově smýšlející lidé mají taky problém koho volit. Kdybych chtěla pravici, brala bych snad jedině neparlamentní Svobodné.
ANO a Úsvit zavání novými VV a jsou nečitelní. A ostatní strany? Škoda slov.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.