Strasidlo, a kto tu v diskusiach vykrikuje, ze nackovia maju skoncit v base za svoje slova a nosenie triciek? Netlucou se Ti nazory? Alebo Ty si ten spravny slusny obcan demokrat, ktory by mal byt obcanom prvej kategorie a ktory mal mat viac prav ako ostatni? To Vy komunisti tak radi delite, vsak? Strasidlo, ja som napisala - ""Pinochetov rezim krajine objektivne pomohol."" A to je fakt. To, ze si si to Ty prelozila - ""Je v poriadku vrazdit komunistov."" je Tvoj problem. Noze, ked napisem vetu - ""Mama ma misu."" ako jej rozumies? Chile sa v roku 2005 umiestnila podla The Economist ( asi tiez fasisti) na prvom mieste z krajin Latinskej Ameriky co sa tyka kvality zivota. Dokonca 4 miesta pred CR.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.