Řeč nebyla o úrovni, ale o obviňování komunistů z nesmyslných důvodů.
Jak víš, co prožívám? Amatérské (a nejen) psychologické a psychiatrické rozbory a dokonce diagnózy jsou sice v poslední době módní záležitostí, ale myslím, že ve jménu určité serióznosti by právě v téhle poněkud vypjaté době bylo lepší se jim vyhnout.
Jinak umím být velmi povrchní a velmi konzumní, když se mi zachce, ale v politické debatě se nenachází nic, co by mě ponoukalo zrovna v ní hledat radosti života a důvod k jásotu, ba dokonce nevidím moc důvodů k pouhé spokojenosti, to je pravda.
Je dobré umět rozlišit osobní spokojenost a tu politickou a přesně tohle rozlišení tu dost klopýtlo. Jásat v politické debatě nad tím, že JÁ můžu frčet na dovolenou, je povrchní. Radovat se nad tím v diskusi o dovolené je naopak naprosto na místě.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.