Zdravím všechny. Prosím o názor a zkušenosti ty, kdo mají něco podobného za sebou.
Jsme s mužem 14 let, máme 3 děti, 2 předškolní a jedno miminko.
Zjistila jsem náhodně, že můj manžel si píše s nějakou holkou na netu. Jedná se o zamilované a erotické maily. Řekl, že ji miluje. Miluje i mě a chce s námi zůstat. Ale chce i ji. Jejich vztah je zatím hlavně virtuální, i když se už sešli i osobně. Po mně manžel chce, abych to nějak tolerovala a odpustila, chce si s ní psát dále. On v tom chce pokračovat a chce, aby mezi námi bylo všechno fajn.
A teď mi řekněte co. Strašně mě to bolí. Můžu to nechat plavat, to co bylo a začít s novým štítem, ale nechat být to, že to pokračuje??
On chce čas, aby to vyšumělo samo. Neumím si to představit, jak dlouho to může trvat. Holce je 20 let a prý po něm nic nechce, jen ho miluje takového jaký je. Tomu se můžu opravdu jenom smát.
Prosím, napište mi své zkušenosti, kdo něco obdobného zažil. Děkuju.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.