J a tri - člověk si hlavně musí ujasnit, oč jde, kolik chce riskovat a jestli může něco získat. Když si chce zvednout sebevědomí, pořád musí mít na paměti, že jsem zadaný, ten druhý taky a chci to případně dotáhnout až k rozvodu? Udělá on to samé? Je moje manželství tak nefunkční, že je mi jeho konec jedno? Když si člověk položí tyhle otázky, pak pozná, jestli má cenu pokračovat.
Jiná věc je, pokud je jeden volný, druhý třeba žije v naprosto nefungujícím vztahu, kde nemá moc co ztratit, je to očistec a konec by bylo vykoupení. Pak ať riskuje.
Nebo ať si hraje, flirtuje, ale nesetkává se a nedopustí, aby se o tom dozvěděl partner. Časem to bez konzumace přejde samo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.