| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

27.10.2013 9:27:53 Girili

Re: Zavařování domácí játrové paštiky

My zavarujeme klasicky v zavarovacim hrnci. Ale delame jinou - veprovou, bez masla a smetany, nebo co jsi to tam psala. Zavaruje se dobre, nekazi se. Jen je potreba dat max. neco malo nad polovinu sklenicky.
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Téma: Zavařování domácí játrové paštiky vertigo 26.10.2013 23:30
*Re: Zavařování domácí játrové paštiky Girili 27.10.2013 9:27

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.