6.11.2013 18:40:24 Viola
Angrešt
Angreštová, zakouzli, zjev se a zachraň toto téma
.
Už jsem podle Tvého doporučení zkusila cvičně upéct bílé pracny. Šly luxusně z formiček, ale zdají se být trochu tvrdý, tak předpokládám, že se rozleží a zodpovědně je skladuju v jemně netěsnící dóze v lednici, aby nenachytaly plísně. Uvidím, jestli dožijou do Vánoc nebo budou předčasně sežrány.
Letos jsem začala s těmito pracnami už včera, byť s odporem takhle brzo, ale školka, kroužky a škola vyžadujou na svoje besídky donést cukroví už kolem 12.-15. prosince, což mě nutí péct všechno o dva týdny dřív a celkově mě to štve, protože tenhle trend považuju za velmi nesympatický. Navíc se mi děti cpou na těchto akcích cukrovím pomalu celej prosinec a na Štědrý den už mi o něj doma skoro nestojí. Roztahovat takhle dětem slavení Vánoc do celýho prosince považuju za fakt ničení Vánoc dětem, zkažený těšení na cukroví a vůbec se mi takový rozplizlý slavení Vánoc nelíbí, ale učitelky a vedoucí z kroužků na moje protesty neslyší. U kamarádek ve školách a kroužcích jejich dětí je to taky tak.
Odpovědět