Re: Proč ženy touží být za svým mužem vždy pozadu?
Přírodu neočůráš. Ženy mají děti, odhází na MD. Já bych se zaměstnavateli nedivila, kdyby se hodně naštval, že jsem mu na tři roky zmizela z očí, a jmenoval na mé místo jiného vedoucího. Nechal si mě. Přitom sama vím nejlíp, jak jsem za ty tři roky ztratila kontakt se svojí prací, co všechno jsem musela dohánět. Nikdy bych nevěřila, kolik zákonů se za tu dobu změnilo. Já ale volila před kariérou dítě a nelituju.
Muži chodí do práce celou dobu. Nevadí jim tolik přesčasy. Myslím, že vyšší platy si v mnoha případech zaslouží. Až my ženy se zřekneme dětí, pověsíme je plně na krk tatínkům, pak můžeme křičet, jak to, že nás společnost nebere v zaměstnání vážně. Takhle se vážně nedivím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.