Re: Proč ženy touží být za svým mužem vždy pozadu?
Aniž čtu ostatní reakce,musím ti napsat tu svou. Je to normální přírodní nastavení. Já si nemyslím,ž e jsem za svým mužem pozadu, každopádně si rozhodně vybírám podvědomě chlapa, kterýho považuju za nejlepšího otce svých dětí. Ne prvoplánově, ale je to vysvětlení těhle tvých teorií. Není to o tom, že já jsem za svým mužem, ale že si vybírám to nejlepší, čeho se mi může dostat. Funguje to tak v přírodě, funguje to tak u lidí. Akorát že u žab se řekne, že udělaly nejlepší možný výběr a u lidí se teoretizuje o kde čem. Dát té teorii nádech ženské submisivity mi ovšem přijde velká legrace. To že si vybírám co nejlepšího chlapa neznamená, že si sama sebe nevážím- naopak je to obráceně.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.