18.11.2013 14:50:03 třešničkaA,Tom 09+David 13
Re: ...
LadyVé utrogestan je na udržení těhu,já ho brala vždy jak jsem zjistila,že jsem těhotná jinak ne.Ale doktorka ti ho předepisuje asi z jiného důvodu tedka,každopádně v těhu jím určitě neublížíš já ho brala vždy první trimestr.O Clostilbegytu nic nevím nikdy jsem ho nebrala ani nevím na co ho máš předepsaný.Já brala Prednison (kortikoidy)jak mi zjistil Madár špatnou imunitu a to jsem brala asi půl roku před otěhotněním a pak ještě do 15 týdne v těhotenství.Paní doktorka ti neřekla na co ten Clostilbegyt ti předepisuje?
Jinak já nechodila k doktorovi hned jak jsem z testu zjistila těhotenství jen v případě,že jsem to zjistila a začla špinit či krvácet,to je lepší tam hned jít,ale jinak ne.Stejně by tam nic neviděl a srdíčko je až okolo 6 týdne a já byla radši tam jít okolo 8 týdne,at už člověk ví na čem je.Já měla problém,že nebylo opakovaně srdíčko,tak jsem se nechtěla další dva týdny doma stresovat jestli se tam pak ve váčku ukáže nebo ne.
Těhotenské testy jsem si dělala nejdřív týden po nedostání menses neli později.A pak ještě 2 týdny se snažila čekat,ale většinou jsem začla špinit,takže dál jsem to neodkládala.
Odpovědět