11.12.2013 19:20:02 zerat
Re: ...
Janino, já si myslím, že vybalíme úplně vše, protože já každý rok třídím a třídím a třídím. Oblečení Šárky jsem přebrala zgruntu a vše, co jí nebylo šlo ke kamarádce pro holčičku. Jediné, co asi nebudu vybalovat všechno jsou lepší FP apod. dětské hračky, stavebnice, leporela, puzzle - ty chceme uložit pro vnoučátka
Jsem si myslela, že tohle dělat nebudu, ale když jsem viděla a vidím radost holek když babička vytáhne hračky po nás... jdeme do toho
Jinak fakt vybalíme vše nebo uložíme sezónní věci (vánoční formičky, velikonoční beránky... ) na půdu... Spoustu "chytrých" knih coby zastaralých manžel odnesl do sběru... fakt si myslím, že stěhujeme jenom věci, které vybalit budeme muset
Jen přehodnocujeme žaluzie a skříně. Byli jsme odhodlaní, že dáme do celého domu žaluzie (vertikální odpuzující i sluneční teplo...), ale nakonec vezmeme v akcích skříně a žaluzie budeme brát postupně případně dočasně použijeme závěsy, které mám ještě z brněnského bytu (v roli nepoužité nové), které asi přivřu do okna
Jelikož stávající skříně necháme na žádost nových majitelů tady, tak musíme koupit holkám i nám nové
Mám docela radost, že jsem pochopila, že skříně jsou důležitější
Stáni, no jo no, to je pravda, to vidím u rodičů - je to dvougenerační domek, obrovská půda, velké sklepy... ti by se snad ani nezvládli odstěhovat - to by byla akce na týdny
Odpovědět