11.12.2013 22:13:34 *Hanka* & Lucinka
Re: ...
ahoj,
taky nevěřím že když se stříhají děti do roka, tak "že se jim zastřihne rozum" .... Lucku jsem stříhala poprvé někdy v 10-ti měsících, protože jí to lezlo do očí... a chytrá je jak opice
ad. stěhování - no nechtěla bych se už stěhovat. Jednou jako svobodná stačilo. A to jsem měla k dispozici 2 byty a stěhovala jsem průběžně asi přes měsíc, až na finální stěhování skříně, postele, pračka apod. jsem měla 2 plné Avie.... a to soused z původního bydliště měl autodopravu, takže mi dal řidiče + 2 ukrajince, takže jsem to měla za naftu a peníze pro ty 3 lidi. A pomáhal mi kamarád. Oba byty bez výtahu - šla jsem ze 4. patra do 2. Já s kamarádem jsme nosili lehčí věci a chlapy to ostatní... a holky !!!! nikdo už nemohl a ukrajinci si ještě po schodech dolů prozpěvovali
a to oni odtahali to nejtěžší. Před těma 16 lety jsem se přestěhovala asi za 3500kč. + mi právě už měsíc před stěhováním pomáhal ten kamarád, měl 1203 (co to bylo? asi Škoda dvanácettrojka?) a to jsem točila několikrát asi 30 banánovek + oblečení do pytlů. Tady v novém jsem to vybalovala do vestavěných skříní, kuchyňské linky, úložného prostoru v rohové lavici, na kuchyňskou linku..... no trvalo mi pak ještě týden možná i dva po nastěhování než jsem to všechno vybalila a umístila kam jsem potřebovala.
Zato bych teda naprosto nechtěla stěhovat chalupu a momentálně už ani mamky barák ve Zruči.... tam jsme stihli už docela slušně zaplnit 1/2 půdy.
O baráku co bydlí Láďova mamka ani nemluvím - ten bude jednou lepší asi podpálit
Odpovědět