26.12.2013 10:59:30 zerat
Re: Krásné Vánoce a vše dobré v roce 2014 !!!
Ahoj holky, taky dodatečně přeji všem krásné vánoční svátky a do nového roku, jen to nejlepší!
Jájo, je super, že dodáváš samé pozitivní zprávy!
Jelikož jsem vás tu zahlcovala zprávami o domečku, tak jen hlásím, že už jsme od pátku na novém!
Všechno klaplo - vysoušeče vytáhly přes 100 litrů vody a od čtvrtku jsme je nezapnuli a vlhkost se pohybuje od 45% po 55%, což je prý super!
Když truhlář viděl, že prostě kuchyni chceme, tak nám sem ve čtvrtek dali rovnou i zárubně a interiérové dveře
Jen jsme teda hrozně unavení - to stěhování bylo děs a hrůza - přebrat 80 banánových krabic a nejrůznějších pytlů s drobnostmi... šílenost! V sobotu jsem zabydlela kuchyni a postupně dolaďujeme zbytek místností. Tuto noc už jsme konečně spali na postelích
Jediný kaz na kráse je, že manžel stěhoval s chcípajdou a teď ji mám já, což je fakt super s teplotou, neustále tekoucím nosem, bolavými všemi klouby umývat okna, leštit koupelnu a WC, přebírat krabice a vynášet je těžké... na půdu
Doufám, že opravdu tohle bylo naše poslední stěhování! Nikdy více bych tohle už nechtěla podstupovat!
Odpovědět